Ontstaan

Het onstaan van stichting Jayden4life

Het verhaal van Jayden zijn moeder Denise


Jayden is een lief, vrolijk jongetje van net 4 jaar. Op 27 maart 2012 krijgen wij (nadat er in anderhalve week
allemaal rare klachten bij Jayden zijn ontstaan) te horen dat Jayden een hersentumor (Medulloblastoom) van 4 en
halve centimeter in zijn hoofdje heeft. De volgende dag op 28 maart hebben de artsen in een grote operatie van
een aantal uren de tumor in zijn geheel kunnen verwijderen. Na een jaar waarin Jayden een zeer heftige behandeling heeft gehad, 6 weken bestraling en +- 1 jaar chemotherapie bleek aan het eind van de behandeling dat de kanker terug was.Het was een hele schok voor ons, maar opgeven was geen optie. We wilden verder knokken voor een gezond bestaan voor onze mooie jongen. Samen met de artsen gingen we op zoek naar een behandeling voor Jayden. Al snel kwamen de artsen met een studie uit Frankrijk. Ze dachten dat Jayden hiervoor in aanmerking zou komen. Om dit te testen is toen een stukje van de primaire tumor (die hadden we voor onderzoek vrij gegeven) opgestuurd naar Duitsland om te kijken of Jayden voor deze studie geschikt zou zijn. Dit onderzoek duurde heel erg lang. Na zes weken later nog niks te hebben gehoord en artsen die al op allerlei manieren hadden geprobeerd om de medicijnen toch naar Nederland te krijgen  voelde het niet meer goed om niks  te doen. Toen is het
idee voor de Stichting Jayden4Life ontstaan. Om geld in te zamelen voor het verblijf en de behandeling in Frankrijk. Deze behandeling werd namelijk niet vergoed door de zorgverzekering. Helaas bleek na een aantal weken dat Jayden toch niet in aanmerking kwam voor deze behandeling. We hebben toen in overleg met de artsen besloten om aan een andere studie deel te nemen. Onze mooie zoon heeft gestreden en geknokt maar is helaas op 21 Februari 2014 aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte die niet zou moeten bestaan gestorven.De stichting willen we een vaste plek  in de maatschappij geven en zo zijn naam  laten voortbestaan.
Het geld wat is ingezameld voor Jayden zijn behandeling willen we gaan besteden aan wat wij goede doelen vinden en daar waar het nodig is wat wij ook uit ervaring hebben ondervonden.
Wij willen graag mensen helpen door middel van financiële en of materiele ondersteuning.

Bestuur Stichting Jayden4life