Blog

Donatie Stichting Jayden4life aan de Kinderevalidatie van het Scheper Ziekenhuis Emmen
De kop in het Dagblad van het noorden zei het al: De bijzondere ervenis van Jayden.

Het voelt zo goed en bijzonder om uit Jayden zijn naam zoveel goeds te

kunnen doen met het geld wat oorspronkelijk ingezameld is voor zijn

behandeling. Ik weet zeker dat hij trots toekijkt hoe wij als Stichting uit

zijn naam helpen.

Ik hoop dat we de stichting samen met u nog "groter" kunnen maken.

Wij hebben door de belastingdienst een ANBI status gekregen. Dit houd

in dat giftes aan onze stichting aftrekbaar zijn van de belasting en je word

aangezien als GOEDE DOELEN ORGANISATIE.

Ook wil ik vermelden dat Iedereen die bij de stichting betrokken is alles

doet zonder enige financiële tegemoetkoming. Al het geld wat in de

stichting komt word ook gebruikt om ernstig zieke kinderen en hun

naasten te ondersteunen. Zowel financieel als materieel.Zoals elke stichting is Jayden4life afhankelijk van giftes en donaties. Als

men een idee heeft voor een actie kan men ook altijd contact opnemen

met de Stichting Jayden 4life. Wij kunnen dan bekijken of we de actie

kunnen ondersteunen.met bv promotiemateriaal

Gedenkteken voor JAYDEN

Jayden
Afgelopen donderdag heeft Claudia Dijkstra, Mozaïek Atelier Claudini uit Emmen, samen met de leerlingen van groep 1-2D een gedenkteken gemaakt voor Jayden.
Met dank aan de stichting Jayden4life. Dit gedenkteken heeft een mooi plekje gekregen in het gedenkhoekje van Jayden. Het is prachtig geworden!
"In onze gedachten was je,
In onze gedachten ben je,
In onze gedachten zal je altijd blijven".

 
14-10-2013 Operatie

Vandaag wordt het Omaya Reservoir in Jayden zijn hoofdje geplaatst. Dit is een soort kussentje/kastje waardoor het mogelijk is om chemo's rechtstreeks in het hersenvocht te brengen.
We worden om negen uur verwacht op afdeling M2 in het UMCG.
Door file op de weg zijn we een kwartier te laat. Dat maakt gelukkig niks uit want Jay staat pas om 12.30 gepland voor de O.K.
Raar om hier na 5 maanden weer te zijn.
Op 3 mei werd Jayden aangesloten aan de laatste kuur en op 5 mei verlieten wij het ziekenhuis met de gedachte dat we nooit weer op M2 zouden komen, dat we dat achter ons konden laten. Die dag hebben we afscheid genomen, afscheid van de paal (infuuspaal) afscheid van de zusters, afscheid van een ontzettend rot jaar! Jayden had cadeaus gekregen van de zusters en we waren echt in feeststemming. We hadden het gered, Jay was weer gezond en we wouden niks liever als gewoon weer gewoon zijn.
Helaas bleek al na een paar weken dat de laatste scan niet goed was. De kanker bleek terug te zijn. Weer wordt de grond onder je voeten weg getrokken, weer ben je bang, ontzettend bang het liefste en belangrijkste in je leven kwijt te raken. Het ging allemaal zo goed. Dit had niemand verwacht! Het is gewoon oneerlijk, wat een ontzettende rot ziekte is het toch!

Ik kan jullie melden dat de operatie goed is verlopen en dat het vandaag alweer goed gaat met onze dappere held. Jayden is lekker aan het spelen en alweer van bed geweest.

Kaarten krijgen vind Jayden echt ontzettend leuk!

September 2013

Inmiddels zijn we begonnen met een ander soort chemo.
Deze slaat gelukkig aan waardoor de kanker op dit moment stil staat.
Maar deze chemo kan hem niet genezen, en is puur om de groei te remmen.
Nu is er een nieuw soort medicijn in Frankrijk die,
als Jayden ervoor in aanmerking komt, zijn leven kan redden.
Dit medicijn is niet in Nederland te krijgen en het kan maanden duren voordat de artsen een trial naar Nederland kunnen krijgen. We weten niet of onze jongen die tijd nog heeft. Daarom proberen we het geld voor deze of een andere behandeling in het buitenland bij elkaar te krijgen.


 

April 2013

Zie ook fotoalbum voor foto's van deze trip.

In april dit jaar zijn we een week in Villa Pardoes geweest. Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen in Kaatsheuvel. Hiervoor zijn we opgegeven door het ziekenhuis.
We hebben daar met zijn vieren een geweldige week vol leuke, gelukkige momenten beleefd. En het fijnste was dat we een week lang geen verplichtingen hadden en geen witte jas gezien hebben. Wat was dat genieten na een jaar lang ziekenhuis in ziekenhuis uit geweest te zijn. Bij aankomst werden we verwelkomt door 1 van de vele vrijwilligers die altijd bij de villa aanwezig zijn. Jayden kreeg de sleutel van ons thema huisje en mocht de deur open doen. We hadden het huisje met het thema Circus. De villa was een hele belevenis op zich voor de kinderen. Er was van alles te doen: in het hart van de villa zit een grote zandbak met een grote glijbaan, bergen speelgoed, traptrekkers, knutselhoek, whirlpools, een snoezeltheater en een game ruimte. Verder heeft de villa buiten een geweldige grote tuin met allemaal leuke speelmogelijkheden en als we de straat overstaken konden we zo de Efteling in. (de Efteling heeft daar een speciale ingang voor de gasten van Villa Pardoes gemaakt) en je mag er gedurende je vakantieweek zo vaak naartoe als je wilt. Wat een super mooi park is de Efteling. Wij vonden het geweldig!! Ook kregen we bij aankomst een activiteitenschema voor onze vakantieweek. We hebben een fotoshoot gehad, massage, zijn bij bakkerij piekfijn geweest waar de kids zelf hun broodjes mochten bakken, een dagje Safaripark Beekse Bergen en als klap op de vuurpijl het 12,5 jarig bestaan van de villa. Kortom het was een week om nooit meer te vergeten.